Welke maaltijdboxen zijn er in Nederland?

Overweeg je een maaltijdbox aan te schaffen? Dan is het altijd goed om te weten welke maaltijdboxen er zijn in Nederland. Er zijn ontzettend veel verschillende aanbieders en niet elke aanbieder heeft evenveel keus. Volg je een dieet of wil je alleen biologische producten eten? Dat kan je uit minder aanbieders kiezen. Welke maaltijdboxen zijn er in Nederland? Lees snel verder!

De beste maaltijdboxen van Nederland

Nederland is koploper wat betreft maaltijdboxen. 1,5 miljoen mensen hebben een maaltijdbox (geprobeerd) en per jaar geven we in Nederland zo’n 700 miljoen euro uit aan maaltijdboxen. Het is dan ook niet vreemd dat we veel aanbieders hebben en elke aanbieder heeft weer zijn eigen specialiteit.

De grootste aanbieders van maaltijdboxen

De grootste (en gelijk meest bekende) aanbieders van maaltijdboxen zijn Hellofresh en Marley Spoon. Daarnaast zijn er nog wat specialistische boxen zoals de Veganbox (helemaal veganistisch) en Ekomenu met enkel biologische maaltijden.

Ook zijn er boxen speciaal voor gezinnen met kinderen zoals de Familiebox, en natuurlijk is er ook een duurzame box: de Krat! Wil je een betaalbare foodbox? Dan is Dinnerly een goede optie.

Welke maaltijdbox past bij jou?

Wanneer je een keuze wil maken uit alle maaltijdboxen die Nederland rijk is dan is het handig om je wensen op een rijtje te hebben. Heb je specifieke wensen en wat wil je uitgeven?

Wil je enkel en alleen biologisch eten in je box? Dan is de box van Ekomenu het antwoord. Deze box is namelijk 100% biologisch. Daarnaast heeft de Ekomenu box heel veel opties voor mensen met allergieën zoals een lactose of gluten intolerantie. Wil je keto eten? Dan kun je eveneens het beste kiezen voor deze box.

Hellofresh of Marley Spoon?

Hellofresh en Marley Spoon zijn twee grote partijen op de markt. Wil je de vraag: ‘welke maaltijdboxen zijn er in Nederland’ in zijn volledigheid beantwoorden dan kun je natuurlijk niet om deze twee reuzen heen. Qua gerechten en mogelijkheden ontlopen deze twee elkaar niet zoveel. Ze bieden dan ook beide veel verschillende gerechten, mooi opgemaakte receptkaarten en online hulp wanneer je tijdens het kokkerellen in de problemen raakt.

Uiteraard krijg je ook bij zowel Hellofresh als Marley Spoon een flexibel abonnement bij je eerste bestelling. Opzeggen of pauzeren is bij beide heel erg makkelijk.

Qua gerechten is er dus keuze te over en zo ontdek je bij deze grote maaltijdboxen ook nog eens wat nieuws.

Duurzaam eten in een maaltijdbox

Wil je duurzaam eten? Dan is De Krat een box voor jou! Deze duurzame box brengt streek en lokale producten naar je tafel. En de recepten passen ze aan op de seizoenen. Je pakket komt, heel duurzaam, in een houten krat. Deze hergebruiken ze veelvuldig.

Een goedkope maaltijd box

Ja, maaltijdboxen kunnen prijzig zijn. Kijk daarom altijd of er kortingsacties lopen. Daarnaast is er nu een maaltijdbox die zich profileert als de goedkoopste: Dinnerly. Een betaalbare maaltijdbox met simpele en smaakvolle maaltijden. De gerechten maak je in vijf stappen. Dat kan niet misgaan!

Vegan maaltijdbox

Als laatste is er nog de Veganbox. Dan eet je zonder moeite veganistisch. Elke week kan je kiezen uit 6 verschillende gerechten die dan natuurlijk weer bij je thuis worden bezorgd. Smaakvolle nieuwe ontdekkingen en heerlijke recepten in deze Veganbox!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1. HelloFresh

De flexibele maaltijdbox. Elke week 20 nieuwe recepten. Pauzeren wanneer jij wil. Nu €45 korting

2. Marley Spoon

Zélf kiezen uit 20 voorgestelde recepten. De meest luxe maaltijdbox. NU tijdelijk €45 korting.

3. Ekomenu

De gezonde maaltijdbox met 20+ heerlijke menu’s en 100% biologische ingrediënten

4. Familiebox

De kindvriendelijke maaltijdbox voor gezinnen. Nu met 40% korting, gratis thuisbezorgd!

5. Dinnerly

De boxen van Dinnerly zijn altijd voordelig met verse producten rechtstreeks van het land.