Overweeg je een maaltijdbox aan te schaffen? Dan is het altijd goed om te weten welke maaltijdboxen er zijn in Nederland. Er zijn ontzettend veel verschillende aanbieders en niet elke aanbieder heeft evenveel keus. Volg je een dieet of wil je alleen biologische producten eten? Dat kan je uit minder aanbieders kiezen. Welke maaltijdboxen zijn er in Nederland? Lees snel verder!

Maaltijdbox vergelijken

Maaltijdbox vergelijken en bestellen met korting? Een boodschappenpakket bomvol verse en gevarieerde producten inclusief heerlijke recepten. Het is helemaal van deze tijd. Er zijn steeds meer aanbieders van deze maaltijdpakketten of foodboxen zoals ze ook wel genoemd worden. Elke maaltijdbox heeft weer zijn eigen sterke punten, maar ook mindere punten. Op deze website vind je een actueel overzicht met alle beschikbare maaltijdboxen. Vegetarisch, vegan, koolhydraatarm of voor gezinnen: voor iedereen is een geschikte box. Vergelijk zelf de pakketten op basis van prijs, kwaliteit en gemak.

Aanbieder

Gerechten

Recepten Kiezen

Biologisch

Vegeterisch

Kindvriendelijk

Voordelen

Beoordeling

Portieprijs (2p.3x)

Nu Bestelleen

12

✅

❌

✅

✅

 • Simpele, snelle gerechten

 • Voordelige maaltijdbox

 • Kortingscode beschikbaar

Voordelige keuze!

€ 3

3 x €10 korting via onze link

12

✅

❌

✅

✅

 • Altijd 200 gr. groente

 • Kortingscode

Gekozen door 20%

€ 5,19

Nu met 2x 25% korting

20

✅

✅

✅

✅

 • 100% biologisch

 • Direct van de boer

 • Kortingscode

€ 4,85

Nu via ons met 25% korting

20

✅

❌

✅

✅

 • Koken in 30 minuten
  Gratis

 • thuisbezorgd
  Opzeggen

 • wanneer jij wilt
  Kortingscode

Gekozen door 35%

€ 5,-

14

✅

❌

✅

✅

 • Proefbox

 • Kortingscode

Gekozen door 20%

€ 3,41

Nederland is koploper wat betreft maaltijdboxen. 1,5 miljoen mensen hebben een maaltijdbox (geprobeerd) en per jaar geven we in Nederland zo’n 700 miljoen euro uit aan maaltijdboxen. Het is dan ook niet vreemd dat we veel aanbieders hebben en elke aanbieder heeft weer zijn eigen specialiteit.

De grootste (en gelijk meest bekende) aanbieders van maaltijdboxen zijn Hellofresh en Marley Spoon. Daarnaast zijn er nog wat specialistische boxen zoals de Veganbox (helemaal veganistisch) en Ekomenu met enkel biologische maaltijden.

Ook zijn er boxen speciaal voor gezinnen met kinderen zoals de Familiebox, en natuurlijk is er ook een duurzame box: de Krat! Wil je een betaalbare foodbox? Dan is Dinnerly een goede optie.

Wanneer je een keuze wil maken uit alle maaltijdboxen die Nederland rijk is dan is het handig om je wensen op een rijtje te hebben. Heb je specifieke wensen en wat wil je uitgeven?

Wil je enkel en alleen biologisch eten in je box? Dan is de box van Ekomenu het antwoord. Deze box is namelijk 100% biologisch. Daarnaast heeft de Ekomenu box heel veel opties voor mensen met allergieën zoals een lactose of gluten intolerantie. Wil je keto eten? Dan kun je eveneens het beste kiezen voor deze box.

Hellofresh en Marley Spoon zijn twee grote partijen op de markt. Wil je de vraag: ‘welke maaltijdboxen zijn er in Nederland’ in zijn volledigheid beantwoorden dan kun je natuurlijk niet om deze twee reuzen heen. Qua gerechten en mogelijkheden ontlopen deze twee elkaar niet zoveel. Ze bieden dan ook beide veel verschillende gerechten, mooi opgemaakte receptkaarten en online hulp wanneer je tijdens het kokkerellen in de problemen raakt.

Uiteraard krijg je ook bij zowel Hellofresh als Marley Spoon een flexibel abonnement bij je eerste bestelling. Opzeggen of pauzeren is bij beide heel erg makkelijk.

Qua gerechten is er dus keuze te over en zo ontdek je bij deze grote maaltijdboxen ook nog eens wat nieuws.

Wil je duurzaam eten? Dan is De Krat een box voor jou! Deze duurzame box brengt streek en lokale producten naar je tafel. En de recepten passen ze aan op de seizoenen. Je pakket komt, heel duurzaam, in een houten krat. Deze hergebruiken ze veelvuldig.

Ja, maaltijdboxen kunnen prijzig zijn. Kijk daarom altijd of er kortingsacties lopen. Daarnaast is er nu een maaltijdbox die zich profileert als de goedkoopste: Dinnerly. Een betaalbare maaltijdbox met simpele en smaakvolle maaltijden. De gerechten maak je in vijf stappen. Dat kan niet misgaan!

Finally, there is the Veganbox. Then you can eat vegan without effort. Every week you can choose from 6 different dishes that will of course be delivered to your home. Tasty new discoveries and delicious recipes in this Vegan box!

 

Profiteer nu van 50% korting op je eerste box.
Klik links op de knop. De korting wordt is verwerkt