Hello Fresh – kabeljauw met parelcouscous

Dit keer weer een review van een HelloFresh maaltijd. Kabeljauw met parelcouscous en groente uit de oven. Dit was een gerecht wat HelloFresh voorstelde en ik was te lui om zelf iets anders te kiezen, dus kabeljauw it is. Op zich best een lekkere vis, mits van goede kwaliteit. En daar ontbrak het wat mij betreft een beetje aan. Lees snel verder voor de gehele review!

De ingredienten:

Kabeljauw, parelcouscous, tomaatjes, wortel, uit, peterselie, rozijnen. Dat zat er in de box. Ik kocht zelf nog een zak sla erbij, want I LOVE SLA. Verder had ik zelf roomboter, olijfolie en peper en zout nodig en guess what: dat had ik natuurlijk in huis.

De eerste indruk:

Zaterdag ontving ik het pakket, en ik at dit op een dinsdag. Ik keek met opgetrokken wenkbrauw naar de verpakking met de kabeljauw: ‘zou dit nog lekker zijn?’. De rest zag er goed uit en ik probeerde het gerecht te visualiseren: best lekker.

Het koken:

Op de verpakking stond 40 minuten, en dat was het ook. Nou moet ik wel zeggen dat ik een efficiënte kok ben. Mijn vader had er ongetwijfeld een uur over gedaan. De groenten gingen de oven in, de parelcouscous hoefde ik enkel te koken en als laatste de kabeljauw te bakken. Easy peasy.

De smaak:

Voor een doordeweekse dag: lekker. Heus waar. Vooral de couscous met de groenten uit de oven. Groenten uit de oven zijn eigenlijk altijd smaakvol en couscous verprutsen, dat gebeurt niet snel. Maar zoals ik al vreesde vond ik de kabeljauw niet ‘je-van-het’: droogjes. Niet smaakloos, dat niet, maar ik heb betere kabeljauw gegeten. Maar misschien moet ik niet te hoge eisen stellen aan een relatief goede en gezonde maaltijd op de dinsdag 😉

De eindbeoordeling:

Lekker, en door dit gerecht zou ik best vaker parelcouscous willen maken. Met groente uit de oven. Makkelijk en smaakvol. Gezond, makkelijk en redelijk vers – op de kabeljauw na. Voor de prijs van €21,58 voor drie gerechten (dit was onderdeel van een pakket met 3 maaltijden) kun je dus echt een lekkere verse maaltijd koken. Deze maaltijd kostte dus €7 voor 2 personen, dat is echt goedkoop wat mij betreft! Voor herhaling vatbaar? Dat ook. Wil jij ook eens een maaltijd proberen via HelloFresh? Probeer het HIER.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1. HelloFresh

De flexibele maaltijdbox. Elke week 20 nieuwe recepten. Pauzeren wanneer jij wil. Nu €45 korting

2. Marley Spoon

Zélf kiezen uit 20 voorgestelde recepten. De meest luxe maaltijdbox. NU tijdelijk €45 korting.

3. Ekomenu

De gezonde maaltijdbox met 20+ heerlijke menu’s en 100% biologische ingrediënten

4. Familiebox

De kindvriendelijke maaltijdbox voor gezinnen. Nu met 40% korting, gratis thuisbezorgd!

5. Dinnerly

De boxen van Dinnerly zijn altijd voordelig met verse producten rechtstreeks van het land.